martes, 20 de noviembre de 2007

EL SOFTWARE LIBRE

http://www.slideshare.net/guest235452/noves-tecnologies-power-172631



El que he aprés sobre el software lliure es que hi ha una gran diferencia amb el software propietari, ja que al software lliure pots modificar, copiar... i al software privatiu sols es pot fer si tens els còdics i es molt difícil d’aconseguir. També el software lliure es pot distribuir als demés i moltes vegades es de forma gratuïta, cosa que el propietari no. Amb el software lliure podem ensenyar una sèrie de valors universals als nostres alumnes.
Amb la realització de la presentació ha segut mitjanament fàcil, ja que aquets programa no l’havia utilitzat mai, en l’oppen office, però al anar utilitzant-lo l’he trobat fàcil.
El que he pogut aprendre treballant amb flicker es buscar unes imatges que se segur que es poden colgar, ja que estan permeses per els seus autors, també he parés a modificar el tamany de les imatges per a que la presentació ocupe el que havia proposat el professor.
La tasca d’avaluar als companys m’agrada’t, ja que al ser de manera anònima no hi poden haver favoritismes cap als nostres companys. I al avaluar-me la gent, pense que deuria d’haver segut sincera i si ella li posen mala nota no fer el mateix.
Crec que per a que la gent utilitze el software lliure es deuria de comentar més a la gent, ja que des de que la gent es sol comprar un ordenador, el primer software que et donen es el propietari i la gent utilitza aquest i després costa adaptar-se a un lliure, per por de no saber utilitzar-lo. Per això crec que des de que et compres un ordenador deurien de donar-te l’opció a elegir el software que tu desitges.

No hay comentarios: